
שאלות ותשובות
אוסף שאלות ותשובות שימושיות

יש להניח 2 בולי עצי הסקה, עדיפות לעצי הדר או אלון המספקים בעירה לאורך זמן ולהדליק את העץ, בעזרת מדליק עצים ייעודי . יש להשאיר את דלת התנור פתוחה. כשלהבת העץ עולה על כמה סנטימטרים בודדים , יש להעביר את העצים לחלקו האחורי של התנור ולנקות את משטח אבני השמוט בעזרת מברשת , על מנת לקבל משטח אפיה / צלייה נקי. במידה ורוצים לשלב את תהליך הבישול עם גז ( מומלץ ! ) יש להדליק את מבער הגז לאחר שהבערנו את בולי העץ והעברנו אותם לחלקו האחורי של הטאבון . שילוב בעירת העץ בשילוב בעירת הגז מאפשרת להגיע לטמפרטורות גבוהות ( עד 500C מעלות)
את חום התנור, ניתן לווסת באמצעות עצמת הבעירה של העצים, במידה ומשתמשים בהתקן הגז, ניתן לווסת את עצמת הבעירה, על מנת להגיע לטמפרטורה הרצויה. התנור מגיע עם שעון חום מובנה לבקרה על טמפרטורת התנור.
בתנור תוכלו לבשל מטעמים מכל הסוגים. בשרים, דגים, מאפים , לחמים ,פיצות, "אנטי פאסטי" ומיני תבשילים
עם גמר השימוש, במידה ונעשה שימוש בבעירת עצים , יש לדאוג לכיבוי העצים. לאחר שהתקררו יש לאסוף את שארי העצים לעמדת פינוי הגחלים. את האפר הנותר יש לנקות באמצעות מברשת, לתוך פתח מגירת האיסוף, הממוקמת בחלקו האחורי של התנור. מדי פעם יש לפנות את האפר שהצטבר במגירת האיסוף . ניתן לנקות את משטחי אבני השמוט, בעזרת סבון כלים ומים ולנגב בעזרת מטלית לחה.
ככה מכינים, פיצה מושלמת בטאבון !

הדגמה ומכירה
עין ורד, רחוב הפרדס 10
052-3937722
י
משרד ראשי
רחוב הסוללים 3 תל אביב
03-5621631